Ezt a honlapot, valamint annak a tartalmát megalapozó, és a Sóstói-erdő védelmét szolgáló tevékenységeket önerőből, adományokból, és az önkéntesek áldozatos munkájával készítette és tartja fenn az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület.

Önkéntes természetvédelmi programjainkban (fészekodúk kihelyezése és ellenőrzése, védett fajok monitorozása, szakanyagok írása, inváziós fajok visszaszorítása, madáretetés, szemétszedés, stb.) az „Erdőpásztor” kezdeményezésen keresztül már több százan vettek részt. Csapatunk derékhada a mintegy tucatnyi erdőpásztor, akik szabadidejük, energiájuk igen jelentős részét sok éve a Sóstói-erdő ügyének szentelik.

Terepi munkánk mellett érdekérvényesítési tevékenységet végzünk: kezdeményeztük és szakmailag előkészítettük az erdő védetté nyilvánítását, részt vettünk az erdőgazdálkodási tervezésben és folyamatosan figyelemmel kísérjük az erdészeti beavatkozásokat, továbbá igyekszünk fellépni minden olyan ügyben, ami az erdőt érinti, veszélyezteti.

Ehhez kérjük támogatásukat!

Köszönettel fogadjuk a személyi jövedelemadó 1% felajánlásokat. Az E-misszió Természet- és Környezetvédelmi Egyesület adószáma: 19214555-1-15

Egyéb támogatási lehetőségekkel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen léphetnek velünk kapcsolatba, illetve személyesen nyilvános természetvédelmi akcióink alkalmával. Ezekről Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/sostoierdo), illetve a sajtóban adunk hírt.

Köszönjük!